Our Blog

Basement Kitchen Wells Somerset

  • By Sam Whitty
  • 08 Jul, 2017

Creating a light and airy basement kitchen by Valentino Kitchens

This was originally the office/playroom and another room for water tank which you are able to see in the gallery in Portfolio of the before and after. The client's love to cook so it was creating a space to enjoy their hobby and to spend quality time with the family. I used short height units to create the sense of space and curves to soften the edges. The customer wanted minimum work surface items which meant they opted for a hot tap. Also 2 self-cleaning oven so it's a more pleasurable cooking/cleaning experience! Within the gallery on the Portfolio you are able to see the images I created before the client placed their order to give them a good indication of how it would look. The soft warm colours of Chalk doors and Ivory Fantasy.
Share by: